Equipment
1. Bread Slicer
~Function: For mengiris bread, terutama for American Bread
~Heat source: listric
~How to cleaning: lap basah, lap kering
2. Meat Slicer
~Function: For mengiris daging, can used mengiris Cheese too
~Heat source: listrik
~How to cleaning: Clean water, soap and lap kering
3. Kwali Range
~Function: Suatu alat (kompor) yang digunakan untuk memasak dengan dikombinasikan dengan oven.
~Heat source: gas or listrik
~How to cleaning: Clean water, soap and lap kering
Utensil
1. Flour Scoop
~Function: Flour Scoop adalah alat untuk mengangkat tepung dari tempatnya ke Bowl
~Stainless steel and kayu
~How to cleaning: clean water and soap
2. Lighter
~Function: For memantikkan api
~Heat source: aluminium atau plastik
3. Waffle Baking Pan
~Function: For memanggang dough butter yg berg like waffle
~Heat source: Stainless steel yang dilapisi teflon dan listrik
~How to cleaning: clean water and soap
No comments:
Post a Comment